Op donderdag 9 juni 2022 verschijnt ‘De Sprinkhaan-Notaris’, het boek over oud-notaris Yntze Hoekstra. Over zijn afkomst en jeugd,  het geloof, zijn studie Rijksuniversiteit Groningen, Vindicat atque Polit (intern), familiebedrijf Hoekstra Fourages, de politiek en het @CDA in Heerenveen (gemeente), zijn functies binnen Rabobank, over TCS New York City Marathon, Slachtemarathon en zijn succes als ondernemer in het notariaat.

Onthullend: wat veroorzaakt Hoekstra in dat Friese feodale notariaat van de jaren negentig? Menig collega gruwt van zijn optreden en trekt ten strijde, vastbesloten hem klein te krijgen.

Yntze Hoekstra groeit door weerstand en zet door. Lees hoe hij van een klein plattelandskantoor in Langweer uitgroeit naar zijn top- 10 notariskantoor Hoekstra & Partners met zes vestigingen in Sint Nyk, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Utrecht en Tilburg. Over succes en de strijd in maatschappen. Het verhaal van een gepassioneerd ondernemer met tomeloze energie en de weergaloze wil om te winnen. Man met het geluk aan zijn zijde.

Leesvoer voor de zomer. Voor studenten recht, voor KNB, voor ondernemers en andere nieuwsgierigen, in Katlijk, Oude- en Nieuwehorne, Langweer, Sint Nyk, Fryslân, Groningen, Zwolle, Utrecht,
Netherlands en Tilburg ….

Auteur: Niek Donker.

Ontwerp en opmaak omslag: Studio Wijdemeer

Ontwerp en opmaak binnenwerk: Julien Hoekstra-Kermans, DTP-Atelier. Productie: Uitgeverij Wijdemeer.

Voor vragen mail je naar info@yntzehoekstra.nl